Sandnes bibliotek

   
Sangen om en brukket nese
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
 • Sangen om en brukket nese
Språk
 • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylleplassering
 • b+ SVI
Eier
 • sandnesb
År
 • 2012
Noter
 • Bart er en litt trist og sår ung gutt som er oppkalt etter han lille gule i The Simpsons. Han bor sammen med mora i en bygård som kunne sett nyere ut. De har dårlig råd. Bart er ikke så tøff som han helst skulle vært. Derfor går han på boksing. Bart ser det positive i det meste, og mener det blir ikke bedre om man er negativ. I tillegg handler fortellingen om Ada som ikke kan holde på en hemmelighet, og Geir med den rare bøyen i knærne, og en rekke andre personer som har eller får en betydning i Barts liv. Dette er en fortelling om å slå, og ikke slå. Den handler om å synge uten at noen hører det. Men mest av alt handler den om de viktige dagene i livet, dager da alt skjer på en gang, og ingenting er som før etterpå. Fortelling for mellom-/ungdomstrinnet.
ISBN
 • 9788205421400
Tilgjengelige
 • 11/12
Venteliste
 • 0 (0)
*000   nam     1
*001140152
*008120118 2012      j     10nob 2
*015 $a0277071$bBIBBI
*019 $ab+$bl$dR$etd
*020 $a9788205421400$bib.$cNkr 249.00
*096 $ab+ SVI
*10010$aSvingen, Arne$d1967-$jn.
*24510$aSangen om en brukket nese$cArne Svingen
*260 $a[Oslo]$bGyldendal$c2012
*300 $a207 s.
*520 $aBart er en litt trist og sår ung gutt som er oppkalt etter han lille gule i The Simpsons. Han bor sammen med mora i en bygård som kunne sett nyere ut. De har dårlig råd. Bart er ikke så tøff som han helst skulle vært. Derfor går han på boksing. Bart ser det positive i det meste, og mener det blir ikke bedre om man er negativ. I tillegg handler fortellingen om Ada som ikke kan holde på en hemmelighet, og Geir med den rare bøyen i knærne, og en rekke andre personer som har eller får en betydning i Barts liv. Dette er en fortelling om å slå, og ikke slå. Den handler om å synge uten at noen hører det. Men mest av alt handler den om de viktige dagene i livet, dager da alt skjer på en gang, og ingenting er som før etterpå. Fortelling for mellom-/ungdomstrinnet.
*521 $aGod, leselig skrift
*850 $asandnesb$cu SVI$d2012
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening

Jeg tror mamma ønsker seg en tøffere sønn. Det er derfor jeg går på boksing. Ja, jeg heter Bart. Ikke sånn engelsk Bart med lang a. Nei, jeg heter Bart som i det håret som sitter midt i ansiktet på trailersjåfører. I hvertfall er det sånn folk her uttaler det, selv om jeg er oppkalt etter han lille gule i The Simpsons. Ikke det at mamma og jeg glor på Simpsons hver dag, men det hender vi zapper innom siden tv-en står på stort sett hele tiden. Hver gang sier mamma at hun ga meg navnet for at jeg skal bli en morsom tøffing som klarer meg her i livet. - Men Bart er bare ti år, sier jeg. - Han blir også tretten en gang. - Nei, han gjør ikke det. Han er ti år hvert eneste år. Jeg tror mamma ønsker seg en tøffere sønn. Det er derfor jeg går på boksing. «Sangen om en brukket nese» handler om å slå ? og ikke slå. Og den handler om å synge uten at noen hører det. Og den får deg til å le. Og til å få klump i magen. Og le igjen. Men mest av alt handler den om de viktige dagene i livet, dager da alt skjer på en gang, og ingenting er som før etterpå. Hovedpersonen heter Bart. Han bor sammen med mora si i en bygård som kunne sett nyere ut, men livet blir ikke bedre om man er negativ, mener Bart. Dessuten møter vi Ada som ikke kan holde på en hemmelighet, og Geir med den rare bøyen i knærne -- og en rekke andre personer som har eller får en betydning i Barts liv. En fantastisk roman som styrker Arne Svingens posisjon som en av våre viktigste barne- og ungdomsforfattere.

Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerSamlingHylle
Data pager
Data pager
Ex1Tilgjengelig Sandnes bibliotekBarn+SVI
Ex2Tilgjengelig Sandnes bibliotekBarn+SVI
Ex3Tilgjengelig Sandnes bibliotekBarn+SVI
Ex4Tilgjengelig Riska filialBarn+SVI
Ex5Tilgjengelig Høle filialBarn+SVI
Ex6Tilgjengelig Sandnes bibliotekBarn+SVI
Ex8Tilgjengelig Sandnes bibliotekBarn+SVI
Ex7Utlånt13.08.2018Sandnes bibliotekBarn+SVI
Ex9Tilgjengelig Sandnes bibliotekBarn+SVI
Ex10Tilgjengelig Sandnes bibliotekBarn+SVI